Inici Destacats El Club Gimnàstic Ballerina aplega més de 700 gimnastes al Trofeu de...

El Club Gimnàstic Ballerina aplega més de 700 gimnastes al Trofeu de Carnaval

COMPARTIR

Vilanova del Camí s’ha vestit de bon esport els passats dos caps de setmana. El Club Gimnàstic Ballerina ha organitzat el VI Trofeu de Carnaval i ha aplegat més de 700 gimnastes en la triple competició escolar i de Copa Catalana. Després de sis anys, aquest trofeu s’ha convertit en una cita imprescindible en les agendes de tots els clubs catalans.

Els carrers i restaurants de Vilanova del Camí es van omplir de gimnastes i famílies que participaven en el Trofeu de Carnaval organitzat pel Club Gimnàstic Ballerina al poliesportiu de Can Titó.

Donat l’èxit de participació i a la demanda dels clubs d’arreu de Catalunya, el Club va haver d’ampliar el ja tradicional Trofeu a dues jornades, el diumenge dia 26 de gener i el dia 2 de febrer. Més de 700 gimnastes van participar en aquestes competicions, gaudint d’aquesta especial i divertida jornada, gaudint de bona gimnàstica rítmica, concurs de disfresses i rifes diverses per als participants.

Les gimnastes del Club van debutar amb els nous exercicis, sorprenent a famílies i públic present, amb unes grans coreografies i força dificultat, en cadascuna. “Van demostrar un cop més el gran treball, dedicació, esforç i lo increïbles que són” afirmen des del club “i així assolir molt bons resultats”.

En categoria Benjamí B en les dues jornades: Abril Quintana va assolir la 1a i la 7a posició; Lucía Rodríguez va quedar 3a i 6a i Vera Márquez, 5a i 18a.

En Infantil B: Júlia Rodríguez es va proclamar campiona en les dues jornades. Judit Vitoria va ser 5a en la primera, i 3a, en la segona jornada.

En categoria Cadet A: Claudia García va ser campiona en la primera jornada i 9a en la segona, mentre que Judit Vitoria va ser 5a en la primera i es va proclamar campiona en la segona.

En Cadet Base: Carlota Zamora va pujar al pòdium en les dues jornades, en 1a i 2a posició.

En Infantil Base: Gisela Ramírez 4a i Paula Salas 5a i 1a.

En Juvenil Base: Paula Mensa 3a i 1a.

En Infantil VI: Martina Quintana 3a i 1a i Jana Pérez 2a en les dues jornades.

Des del Club han agraït l’assistència del regidor d’Esports, Rafa Gabarri que els va donar suport les dues jornades i també al regidor d’Urbanisme Francisco José Saucedo, així com al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, al personal del poliesportiu i les famílies del Club. Sense tots ells no seria possible gaudir de jornades tan importants per als clubs i gimnastes d’aquest esport.

Tanmateix han donat l’enhorabona al cos tècnic i les gimnastes del Club Gimnàstic Ballerina per aquest debut de temporada i les animen a seguir en aquesta línia de treball, amb uns valors, respecte i principis que donen la marca esportiva al Club Gimnàstic Ballerina.

FER UN COMENTARI

*