Inici Poliesportiu El Club Gimnàstic Ballerina agafa el relleu del San Roque vilanoví

El Club Gimnàstic Ballerina agafa el relleu del San Roque vilanoví

COMPARTIR

El passat diumenge, 27 de maig, es va celebrar al pavelló de Can Tito el III Trofeu gimnàstic Summer, organitzat pel C.G San Roque amb col·laboració de l’ajuntament de Vilanova del Camí.

Va ser una gran jornada de gimnàstica rítmica, en la qual participaren 400 gimnastes de diferents clubs d´arreu de Catalunya, incloent totes les categories i diferents nivells en Escolars, CCEE i Copa Catalana.

Amb la presència del Sr. Camilo Grados ( Regidor d´Esports), Sr. Francisco Palacios( Primer Tinent Alcalde) i Silvia Cáceres( Regidora Serveis Socials), representants de l´Ajuntament de Vilanova del Camí, es va fer l’entrega de Trofeus a les gimnastes guanyadores de cada categoria.

Des de el Club volem agrair a tots els clubs participants, gimnastes, voluntaris en l’organització i al suport de l’ajuntament per fer possible aquesta jornada de gimnàstica.

Per altra banda, El Club Gimnàstic San Roque, va aprofitar la organització d´aquest Trofeu per comunicar el tancament, deixant enrere molts anys de bona gimnàstica i resultats, a més de molt esforç i treball per part de totes les gimnastes i famílies que han format part del Club, i han fet possible tots aquests anys.

Així doncs, es deixa pas al Club Gimnàstic Ballerina; una nova Entitat on tenen cabuda tots els nens i nenes que els hi agradi la gimnàstica, la dansa i tot aquest món, ja sigui com a diversió o com a Competició. Un nou Espai amb diferents disciplines com el ballet, la gimnàstica rítmica, contemporani, Hip Hop..

Tres grans exhibicions de les seves Gimnastes van donar per inaugurat el Club aquest diumenge.

FER UN COMENTARI

*