Inici Destacats El Club Futbol Vilanova i el Club Esportiu Anoia acorden ‘unir forces’

El Club Futbol Vilanova i el Club Esportiu Anoia acorden ‘unir forces’

COMPARTIR

La tercera és la bona. Si més no, això diuen els impulsors d’aquest gran pas per al futbol vilanoví que suposa la unificació del Club Futbol Vilanova i el Club Esportiu Anoia i que s’havia intentat amb anterioritat. Ambdós clubs han anunciat la “unió de forces” per tirar endavant un projecte esportiu comú.

Es va intentar el 2010 i novament l’any 2013, però en ambdues ocasions la fusió no va acabar de quallar per desavinences entre els membres de les juntes i també perquè no van trobar el suport necessari de l’assemblea de socis.

Cal recordar que l’any 2005 el CE Anoia va néixer amb l’esperança de potenciar el futbol base del poble. En divuit anys han sigut molts els èxits obtinguts i els projectes desenvolupats. El més destacat, recentment, ha estat la creació del primer equip de futbol inclusiu de Vilanova del Camí i de la comarca.

Però com assenyalen des del CF Vilanova, la divisió de recursos i del futbol base local també va passar factura al club més antic del municipi. Fins i tot va arribar a aturar la seva activitat durant dos anys. El 2017 el club es va refundar i en les darreres quatre temporades s’ha recuperat sobradament el temps i s’ha rellançat la trajectòria de l’entitat. La prova és que s’han assolit dos ascensos de categoria i la pròxima temporada l’equip vilanoví debutarà en Segona Catalana.

Per tot plegat, des d’ambdós clubs consideren que ha arribat “el moment de lligar un potent futbol base amb un fort futbol amateur sumant així tots els recursos i tots els esforços per fer que Vilanova del Camí continuï creixent esportivament”.

Segons han fet públic, en una carta que signen Carles Fernández i Toni Maturana, en qualitat de presidents d’ambdues entitats, el pròxim dijous, 8 de juny, faran un acte de presentació del nou projecte esportiu al Centre Cívic del Barri de la Pau. Han convidat a totes les famílies del futbol base (tant la blanc-i-vermella, com la blanc-i-blava) socis i simpatitzants a assistir-hi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*