Inici Futbol El Club Futbol Sala Òdena presenta els seus equips

El Club Futbol Sala Òdena presenta els seus equips

COMPARTIR

El Club Futbol Sala ha celebrat un acte de presentació en què ha donat a conèixer els 11 equips amb què comptarà per a la temporada 2019-2020: benjamí, aleví, aleví +, infantil, infantil +, cadet, juvenil, sènior masculí, sènior femení, veterans masculí i veterans femení. En total són 120 jugadors, que poden ser més perquè encara disposen de places lliures a les categories benjamí, aleví i infantil. Tots els entrenadors de tots els equips s’han format com a entrenadors en el propi club.

Les novetats d’aquesta temporada són la creació dels equips de veterans masculí, que jugarà a la lliga d’AMPA del Consell Esportiu de l’Anoia, i el veterans femení, formats per pares i mares de jugadors del Club Futbol Sala Òdena. D’altra banda, el sènior femení aquest any no participarà a competicions federatives, però disputarà amistosos i tornejos i seguirà fent entrenaments setmanals, oberts a noves jugadores; la intenció d’aquest equip és sumar noves jugadores de cara a tornar a federar-se la propera temporada.

A l’acte de presentació, en nom de l’Ajuntament, el regidor d’esports, Pepe Copoví va agrair que el Club Futbol Sala Òdena dinamitzi la vida esportiva del municipi i va posar en valor les “tantes hores que de manera altruista” dediquen al club els seus responsables.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*