Inici Destacats El Futbol Sala Montbui celebra el seu 20è aniversari

El Futbol Sala Montbui celebra el seu 20è aniversari

COMPARTIR

El Futbol Sala Montbui va organitzar el passat 7 de setembre un 20è aniversari per emmarcar. L’entitat va completar una jornada per al record, on es van produir molts retrobaments.

Directius i jugadors d’ara i d’abans amb les seves respectives famílies van ser protagonistes d’una trobada de germanor que es va completar amb una brillant iniciativa solidària (una recollida de productes infantils a benefici de Creu Roja Anoia).

Entre les activitats més destacades, cal remarcar l’homenatge al president i als expresidents de l’entitat. L’emotiu record ens porta a recordar al fundador Manuel Rosales, persona que va deixar empremta a moltes entitats de Montbui i que va ser el pioner d’apostar pel futbol sala federat, que va començar disputant els seus primers partits al pavelló de Can Passanals l’any 1999.

Des de llavors el Futbol Sala Montbui va anar evolucionant i creixent, guanyant diferents equips i arribant a ser durant algunes temporades com el millor equip anoienc de la disciplina. Actualment, amb més d’una desena d’equips, el FS Montbui és un dels clubs que aposta clarament per la base en la seva filosofia de club.

Una jornada memorable

De bon matí es va poder veure l’exposició habilitada a la zona de les grades del pavelló Mont-aQua amb diferents imatges històriques de l’evolució del club. També es va poder veure l’evolució del disseny de les samarretes. Poc després començarien diferents partits a càrrec dels equips de futbol base del club montbuienc: els benjamins, els juvenils… S’organitzaven inflables per a la mainada i també un nostàlgic partit entre jugadors llegendaris del Futbol Sala Montbui incloent-hi alguns dels pioners que van començar a escriure la història d’aquest club.

A partir de les dues de la tarda es va celebrar un dinar popular ubicat en una zona d’aparcament annexa a Mont-aQua. I alguns dels plats forts de la jornada van arribar a la tarda amb la presència dels equips aleví i infantil del Futbol Club Barcelona.

Les autoritats local, encapçalades per l’Alcalde Schummi Juárez i per la regidora d’Esports Isabel Guerrero van presidir l’acte protocol·lari de commemoració del 20è aniversari, amb diferents homenatges a les persones que han dirigit el club fins a l’actualitat, on és Xavi Fitó l’encarregat de dirigir l’entitat.

Va finalitzar la jornada un partit de pretemporada entre els equips sèniors del FS Montbui i del FS Can Titó Vilanova del Camí, dos dels conjunts més representatius del futbol sala federat anoienc.

 

FER UN COMENTARI

*