Inici Destacats El Club de Futbol Capellades celebra el seu centenari

El Club de Futbol Capellades celebra el seu centenari

COMPARTIR

El passat dissabte, dia 26 de setembre, el Club de Futbol Capellades va celebrar el centenari de la seva fundació amb un acte al camp de futbol municipal “Josep Argelich i Jové”.

L’acte va ser presentat per Gabriel Ordóñez i va comptar amb la presència del delegat de la Federació de Futbol a la comarca Paco Borrega. Hi van intervenir la presidenta del club Asun Larriba, l’alcalde de Capellades Salvador Vives i la regidora d’esports Anna Xaus. Seguidament l’exjugador i periodista local Àngel Pérez va presentar el llibre “100 anys d’història”, escrit expressament pel centenari per l’autora capelladina M. Teresa Costas Palomo, que va explicar com va néixer el projecte i la realització de l’obra, d’unes 400 pàgines. El llibre, que l’autora va signar en un estand del camp, va tenir gran acceptació entre l’afició i es vendrà al Club i a les llibreries de Capellades. També van intervenir a l’acte un dels socis més antics del club, un capelladí exjugador i exdirectiu implicat en el Capellades durant molts anys i els capitans dels equips femení i masculí, Sonia Romero i Víctor Sánchez.

El grup local de percussió “Estridents” va amenitzar l’acte, que va finalitzar amb la presentació dels equips amateurs femení i masculí del club, que van jugar partits de futbol amistosos respectivament contra el C. E. Esparreguera i l’A. E. Piera.

El Club, que va néixer el 1920 de la mà de diversos aficionats a aquest nou esport que s’anava consolidant a la vila, ha passat per diversos alts i baixos, però la pilota ha rodat gairebé de forma ininterrompuda pel camp d’esports durant un segle. En aquests moments compta amb equips de futbol base des de l’escola de futbol a juvenils i també amb equips amateurs femení i masculí (i aviat segurament es tornarà a comptar amb un equip de veterans).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*