Inici Destacats El Club Budokan Vilanova torna del Campionat d’Espanya de Nihon Tai-Jitsu amb...

El Club Budokan Vilanova torna del Campionat d’Espanya de Nihon Tai-Jitsu amb 60 medalles

COMPARTIR

El Club Budokan, de Vilanova del Camí ha tornat del Campionat d’Espanya de Nihon Tai-Jitsu, celebrat el passat dissabte a Guadalajara, amb 60 medalles al seu palmarès: 24 ors, 13 plates i 23 bronzes. El club ha viatjat a terres castellanes amb una delegació de 28 competidors de totes les categories representant la selecció catalana i el resultat parla per si sol: aquest és l’12è Campionat d’Espanya que sumen.

El XV Campionat d’Espanya de Guadalajara, en la disciplina de Nihon Tai-Jitsu convocat per Real Federació Espanyola de Karate ha donat cabuda a totes les modalitats i categories, des de benjamins fins a séniors de les seleccions de Castella-La Manxa, Astúries, Andalusia, Comunitat Valenciana, Galícia i Madrid.

Pere Soler, director esportiu del Budokan Vilanova, i seleccionador català, s’ha mostrat molt satisfet del treball que han realitzat els 28 competidors, i que demostra, una vegada més, la superioritat del club vilanoví.

Soler se sent especialment orgullós del treball col·lectiu que ha fet l’alumnat.

El nivell del Campionat d’Espanya, explica Soler, ha millorat força des del 2019. Especialment, diu, s’ha notat a les seleccions d’Astúries, rivals directes dels catalans, i la d’Andalusia.

Pere Soler ha felicitat els competidors i ha tingut un record especial per a Èric Nogales que no va poder competir per una lesió. A Guadalajara, els seus companys també van dedicar-li el seu triomf.

El Club Esportiu Budokan és una entitat sense ànim de lucre. Va néixer de la mà d’Espots Vilanova per promoure la pràctica del Tai- Jitsu en l’àmbit municipal. Va funcionar com escola municipal durant set anys i després es va constituir com a entitat. Avui compta amb 230 practicants, 9 monitors i 2 tatamis que estan plens cada dia de les 17:00 a les 21:30 h. Tot i això, es manté ferm en els seus principis i valors, l’educació en valors i el respecte mutu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*