Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada renova l’equip tècnic del primer equip femení

El Club Bàsquet Igualada renova l’equip tècnic del primer equip femení

COMPARTIR

El primer equip femení del Club Bàsquet Igualada comença a tancar la plantilla de cara a la propera temporada.

En Sergi Alamillo serà, un any més l’entrenador de l’equip. Amb aquesta temporada ja en seran tres de consecutives dirigint l’equip. A part d’aquestes tres, se li ha de sumar el tram final de la temporada 18-19. És el tercer cicle de l’entrenador al capdavant del primer equip femení de la ciutat. En els dos cicles anteriors, va estar sis temporades, tres en cada cicle.

L’staff que companyarà al tècnic igualadí serà el següent: com ajudants en Neil Riba, l’Amador Garrido i en Carlos Iglesias. Aquest torna al club com a ajudant i team manager. Com a delegada, Marta Garrido que substituirà durant tres mesos a la Carla Garrido que marxa d’Erasmus. Com a preparador físic segueix en Pau Calvet.

Després d’aquesta exitosa temporada, el club segueix comptant amb el mateix equip tècnic que tan bona feina està realitzant al capdavant de l’equip.

A partir d’aquest moment es començarà a tancar la plantilla amb les corresponents renovacions, baixes i noves incorporacions de les jugadores.

L’Anytime Fitness CBI ha acabat la temporada desplegant un molt bon joc que li va permetre classificar-se per a disputar la Final a 8 de Copa Catalunya. La temporada vinent seguirem gaudint de la presència de l’equip a la prestigiosa competició de Copa Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*