Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada renova equip i incorpora un nou jugador per...

El Club Bàsquet Igualada renova equip i incorpora un nou jugador per a la propera temporada

COMPARTIR

El Sènior Masculí A del Club Bàsquet Igualada ja té la plantilla tancada per a la propera temporada 20/21. L’equip que ha aconseguit arribar més lluny en la història del club comptarà amb pràcticament tots els jugadors i el cos tècnic, i a més incorpora un nou jugador.

Jordi Martí, que ha portat l’equip als primers llocs de la classificació de la lliga EBA, seguirà liderant l’equip per cinquena temporada consecutiva, i per a fer-ho tindrà l’ajuda altre cop dels entrenadors Àxel Renau, Marc Rovirosa i Pau Castelltort, a més del preparador físic Eloi Sadurní.

L’equip estarà format per els mateixos jugadors que les dues darreres temporades han aconseguit omplir Les Comes: Eduard Burgès, Sergi Carrion, Miquel Benito, Carles Fonts, Eduard Tejero, Pau Camí, Oriol Mateu, Jordi Torres, Jaume Torres i Roger Pérez.

Com a gran novetat, per a reforçar l’equip, el Monbus CBI incorpora a Salvador Farrés, un jugador igualadí de 21 anys, que juga en posició aler-pívot i que va començar en el bàsquet al mateix CBI i que en la darrera temporada ha format part de l’equip de l’Almeda. Farrés forma part d’una nissaga de jugadors de bàsquet que han deixat petjada al Club Bàsquet Igualada. El Salvador torna a casa molt il.lusionat i amb ganes de donar-ho tot.

El Monbus CBI va acabar aquesta temporada tan especial en la segona posició del seu grup de Lliga EBA, per darrere del CB Vic. Va ser una temporada molt curta però aquest equip va demostrar un joc extraordinari que esperem que tornarem a gaudir ben aviat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*