Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada recull en un llibre els seus quaranta anys...

El Club Bàsquet Igualada recull en un llibre els seus quaranta anys d’història

COMPARTIR

Un dels objectius que la Junta directiva entrant es va marcar l’any 2018 va ser recuperar la memòria del club. Malgrat tenir una trajectòria de quaranta anys, el CBI no tenia cap tipus d’arxiu històric, ni documental ni fotogràfic. Es va iniciar una recerca molt intensa que ha durat molts mesos, en que la resposta de la gent aportant documentació i fotos ha estat decisiva.

Gràcies a això, el llibre “Club Bàsquet Igualada, 40 anys” avui ja és una realitat. Un llibre sobre el passat i el present del nostre club, explicats a través de 40 conceptes de bàsquet, amb records que reconstrueixen la memòria dels quaranta anys de vida del club, des del 1980 fins el 2020. Un llibre sobre la història del club però sobre el present i el futur.

El llibre s’ha de comprar anticipadament ja que s’imprimeix sobre comanda. S’entregarà la setmana del 19 d’abril, per Sant Jordi. Els interessats poden accedir a la pàgina web del club www.clubbasquetigualada.cat, on trobaran tota la informació per comprar-lo.

La presentació del llibre tindrà lloc al mes d’abril, durant la setmana de Sant Jordi, en un acte del que s’informarà properament.

Des del club aprofiten per agrair a totes aquelles persones que van respondre a la crida de material i que gràcies a les seves aportacions en fotos, documents, carnets, samarretes i altres materials, hem pogut construir un arxiu històric del club que fins ara no existia, i donar contingut a aquest llibre.

FER UN COMENTARI

*