Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada presenta el seu projecte per als propers quatre...

El Club Bàsquet Igualada presenta el seu projecte per als propers quatre anys

COMPARTIR

El passat 26 d’abril, en una sala d’actes de Les Comes plena, va tenir lloc la presentació del projecte de club que la nova Junta Directiva del Club Bàsquet Igualada va presentar als socis, entrenadors, jugadors, pares i mares.

El nou president del club, Jordi Balsells, acompanyat pels membres de la Junta Directiva, va exposar les principals línies d’actuació on destaquen una clara aposta per la formació en totes les seves categories, un reforç del rol de l’entrenador i un impuls al bàsquet femení, així com donar tot el suport a les diverses competicions on el CBI és present, destacant la gran temporada del sènior.

També es va explicar la creació de les noves àrees dins la gestió del club, que permetran agilitzar els projectes en general i que són: l’àrea de formació i tecnologia liderada per Neus del Rio; comercial i patrocinis amb Ricard Tomàs; màrqueting i comunicació amb Jordi Balsells i legal amb Víctor Olivan. La resta d’àrees són l’esportiva, amb Mario Sánchez i Pep Brunet, social amb Margarida Pintó, Efrem Sala i Jordi Riera, i econòmica amb Jordi Morera.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*