Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada presenta l’equip tècnic del primer equip masculí

El Club Bàsquet Igualada presenta l’equip tècnic del primer equip masculí

COMPARTIR

El Club Bàsquet Igualada presenta el cos tècnic del primer equip masculí. S’incorpora, com a entrenador del primer equip masculí, l’entrenador Òscar Navarro. El tècnic d’Esparreguera té una dilatada experiència en les categories formatives. Ha estat en equips masculins com el CB Cornellà, el Sabadell Bàsquet i el FC Barcelona. També ha dirigit l’equip femení del Basket Almeda. Ha estat entrenador ajudant de la selecció cadet masculina durant cinc temporades. Té experiència a lliga EBA ja que va estar durant dues temporades dirigint el CB Esparreguera.

L’acompanyarà a la banqueta, el segon entrenador, en Josep Maria Planas. Aquest ha estat coordinador del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Bàsquet durant els anys 2010 i 2016. Ha estat seleccionador català en totes les categories des del 2002 fins el 2016. També ha estat entrenador de la Federació Espanyola de Bàsquet en les categories U12 i U13. Actualment és el responsable del programa de creixement individual de jugadors i entrenadors del CB Pallejà.
El tercer entrenador serà en Pau Castelltort. El delegat d’equip serà en Tià Castelltort. El delegat de camp serà en Manel Garcia. El preparador físic serà en Josep Bartra i el fisioterapeuta en Marc Custodi.

El Club Bàsquet Igualada inicia la temporada 2021/2022 amb molta il·lusió. Enguany seran 30 els equips federats, nombre màxim d’equips en els 40 anys d’història del club.

L’estructura del CBI està organitzada per àrees, tal i com s’ha fet en les darreres temporades. Les coordinacions estaran repartides de la següent manera:
– Coordinador Àrea Sènior Masculí: Òscar Navarro
– Coordinador Àrea Sènior Femení: Sergi Alamillo i Amador Garrido
– Coordinador Àrea Formació Masculí: Pau Castelltort
– Coordinació Àrea Formació Femení: Miquel Benito
– Coordinació Escola de Bàsquet: Pau Benito
– Coordinació Activitats Esportives (formació, tecnificacions,…): Amador Garrido
– Coordinació Activitats No-Esportives (secretaria, comunicació…): Xavi Borràs
El responsable de l’àrea esportiva de la junta directiva serà en Jordi Morera.

Amb aquesta estructura es vol donar la màxima qualitat esportiva i humana a tot el col·lectiu del club.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*