Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada presenta els seus equips

El Club Bàsquet Igualada presenta els seus equips

COMPARTIR

El passat divendres 27 de gener es va celebrar la presentació dels equips del Club Bàsquet Igualada. Els 25 equips del clubs més els tres grups de l’Escola de Bàsquet van fer acte de presència a la pista de la Sala de Barri del Pavelló de Les Comes i van rebre el corresponent reconeixement de tots els aficionats que omplien les grades.

L’acte va iniciar-se amb l’actuació dels Protons. Posteriorment, van desfilar un a un tots els jugadors i jugadores acompanyats pels seus entrenadors i entrenadores.

Al final de la presentació, les autoritats presents van dedicar unes paraules a tots els presents. Alba Vergés, vicepresidenta en funcions de presidenta del Parlament de Catalunya, Oriol Marcè, sotsdirector general d’activitats esportives i infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Marc Castells, alcalde d’Igualada i Lluís Vergés, delegat de les comarques centrals de la Federació Catalana de Basquetbol van coincidir en la importància del treball que s’està fent, des de fa molts anys, en el club i que posiciona el Club Bàsquet Igualada en un club de referència en el nostre país.

Per finalitzar també es va reconèixer l’aportació de tots els patrocinadors amb l’entrega d’un diploma d’agraïment a càrrec d’un representant de cada equip.

El club ha publicat un recull fotogràfic d’aquesta presentació: https://bit.ly/3WRQmQq

FER UN COMENTARI

*