Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada presenta els seus equips

El Club Bàsquet Igualada presenta els seus equips

COMPARTIR

El passat divendres dia 19 d’octubre el pavelló de Les Comes va respirar més bàsquet que mai en la presentació de la nova temporada del Club Bàsquet Igualada.

A primera hora de la tarda es van convocar als jugadors dels vint-i-vuit equips que formen el club per al “Media Day”, les sessions de fotos per equips i també els jugadors individuals.

A les 19h va començar l’acte de presentació davant de tots els socis i familiars dels jugadors a la pista central del pavelló. Un a un, tots els jugadors i tècnics van ser cridats a omplir la pista, des dels més petits de l’escola de Bàsquet fins els primers equips, el SMA i el SFA. Després dels equips es va presentar l’staff tècnic del club, preparadors físics i secretaris.

En una pista plena amb tots els jugadors i tècnics van tenir lloc els parlaments, que es van iniciar amb els capitans dels Sèniors A: Carlota Carner pel Sènior Femení i Jordi Torres pel Sènior Masculí que van animar tothom a omplir Les Comes i seguir els partits del CBI. Seguidament, el president del CBI, Jordi Balsells va intervenir agraïnt la col.laboració de tothom qui fa créixer aquest club; el Vicepresident 1er de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Enric Prats, que va comentar la vinculació de la ciutat d’Igualada amb l’esport; el Subdirector general d’activitats esportives i infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcè, va animar tothom a continuar amb la tasca de treballar el bàsquet a la ciutat. Per finalitzar, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va cloure els parlaments anunciant que Igualada serà la Ciutat del Bàsquet Femení 2019.

Per acabar, en una pantalla gegant instal.lada al mig de la pista on s’havien passat les fotos de cada un dels jugadors, es van projectar uns vídeos ben especials de persones vinculades al bàsquet i que viuen a diferents parts del món. Així, es va poder rebre els missatges de suport de diferents esportistes des de USA, Senegal, Hong Kong, València, Donosti i Barcelona.

Al final de l’acte es va servir un refrigeri per a tothom, famílies, socis, amics, jugadors i tècnics. Un bon acte que va comptar amb el suport de l’empresa Events, i també de Servisimó, Igualavins, Pastisseria Pla, Forn Alemany i Bar Les Comes.

El Club Bàsquet Igualada, fundat l’any 1980, té en l’actualitat 28 equips que reben el suport directe de diferents empreses sense les quals no seria possible fer créixer aquest club. Volem expressar un agraïment molt sincer a les empreses Monbus, Yvette Pons, Tintoreria Fisol, Alain Afflelou, Vending Pons, Industrial Borobil Asfalt, Dinamic Sport, Curtidos Pinós, Racc Repris Autoescoles, Sinorcel, Urban Solutions, Comercial Godó, McDonadls, Transvisa, Opel Motorcat, Toyota, Don Relax, Dental Marcè i Sagarra, Benzinera Bon Àrea Òdena, Evvo, ABC Leather, Hyundai Anoia Motor, El Rovell de l’Ou i Mútua Igualadina.

El club també agraeix el recolzament de BBVA, Caprabo i MIPS, així com aquells que tenen pancartes i lones a Les Comes.

 

FER UN COMENTARI

*