Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada estrena estructura esportiva

El Club Bàsquet Igualada estrena estructura esportiva

COMPARTIR

El Club Bàsquet Igualada ha presentat una nova estructura esportiva que pretén millorar les necessitats de cada equip, jugadors i entrenadors. Es creen cinc àrees esportives i cada una d’elles estarà dirigida per un responsable o coordinador. Les àrees són Sènior Masculí, Sènior Masculí, Formació Masculí, Formació Femení i Iniciació. Els responsables, tots ells amb una llarga trajectòria i experiència en el món del bàsquet i de la formació, són:

Jordi Martí – Responsable Sènior Masculí (Sènior Masculí A, Sènior Masculí B i Júnior Masculí A)
Enric González – Responsable Sènior Femení ( Sènior Femení A, Sènior Femení B i Júnior Femení A)
Miquel Padrós – Coordinador Formació Masculí (de Mini a Júnior, també Sènior C i Sots 21)
Miquel Benito – Coordinador Formació Femení (de Mini a Júnior B)
Núria Minguet – Coordinadora Iniciació (Escola de Bàsquet i Premini)

El coordinador esportiu és el màxim responsable dels equips: marca els objectius de cada equip juntament amb l’entrenador, defineix les estratègies per a la temporada, fa el seguiment, control i supervisió. És qui dirigeix els entrenadors, planifica la temporada amb ells i assegura que es realitzi un treball coordinat i homogeni entre els diferents equips. Els coordinadors esportius reportaran a l’àrea esportiva de la Junta Directiva que es qui marca els objectius a nivell de club. Els responsables esportius de la Junta són:

Pili Mullerat, responsable Àrea Esportiva Femení
Màrio Sànchez, responsable Àrea Esportiva Masculí
Pep Brunet, responsable temes transversals

Pintures Planell, nou patrocinador

L’empresa igualadina Pintures Planell, ha signat un acord de col.laboració amb el Club Bàsquet Igualada i esponsoritzarà el club les dues properes temporades: 2018-19 i 2019-2020.

El responsable de Pintures Planell, Carles Planell, i el president del Club Bàsquet Igualada, Jordi Balsells, van signar l’acord a la seu del club, a les oficines de Les Comes.

Pintures Planell és una empresa de les empreses més antigues de pintures d’Igualada, va néixer el 1.927. A més de tot tipus de solucions en pintures, també distribueixen maquinària, accessoris, material per belles arts, pintures ignífugues i paper pintat, entre d’altres.

Des del CBI els donem la benvinguda i el agraïm el suport a la nostra entitat esportiva i als valors del bàsquet.

FER UN COMENTARI

*