Inici Atletisme El Club Atlètic Igualada Petromiralles, tercer al Campionat de Catalunya de clubs

Diumenge passat es va disputar a l’estadi Municipal de Cornellà, la final del Campionat de Catalunya de Clubs en que el Club Atlètic Igualada Petromiralles amb 179 punts va assolir la tercera posició, només per darrera del FC Barcelona (275) i de l’Agrupació Atlètica Catalunya (223) i per davant de clubs tan representatius de l’atletisme català com l’ISS-L’Hospitalet (177,5), el Cornellà Atl. (151), l’Avinent Manresa (146), la J.A. Sabadell (139.5) i el C.A. Canaletes (139).

El CAI va reeditar en aquesta final «A» del Campionat, què es disputava entre els vuit millors clubs catalans del moment, la magnífica 3ª posició assolida l’any anterior al Serrahima barceloní, en un frec a frec vibrant amb l’ISS-L’Hospitalet fins a les proves de rellleus que tancaven la competició, passades les 9 del vespre.

Els nombrosos afeccionats igualadins que van assistir a la competició van gaudir d’una gran jornada atlètica i van poder manifestar la seva eufòria quan un cop finalitzades les proves dels relleus, es va donar a conèixer la classificació final per la megafonia de l’estadi i comprovar que el CAI era novament, amb classificació conjunta masculina i femenina, el tercer millor club d’atletisme de Catalunya.

L’actuació de tots els atletes que van formar part de l’equip del CAI va ser molt meritòria i va contribuir al gran resultat final, però en l’aspecte individual cal destacar en femenines les victòries de Cora Salas en Salt de Llargada amb 6,10 m., rècord dels Campionats, i del relleu fem. de 4 x 100 m. format per Judit Bascompte – Anna Asensi – Maria Abadal i Cora Salas, que amb una marca de 48″04 van batre el rècord d’Igualada de la prova, superant els 48″33 del 25/04/2015 a Mataró. Destacar també els 2ons. llocs d’Anna Asensi en 200 m.ll. amb 26″06, de Marta Garrido en Javelina, amb 34,91 m.,, i els 3ers. llocs de Paula Blasco en 1.500 m.ll. amb 4’40″03, d’Anna Noguera en 5.000 m.ll. amb 18’55″75, i de Cristina Fernández en Disc, amb 34,91 m.

En masculins van sobresortir els primers llocs de Marc Sánchez en Salt d’Alçada, amb 2,03 m. i de Jordi Yoshinori Matsuoka en Llargada amb 6,87 m., els 2ns. llocs de Santi Ramos en 110 m. tanques, amb 14″90 i de Victor Pifarré en 200 m.ll, amb 22″98, i els 3ers. de Guillem Carner en 800 m.ll. amb 1’54″96, d’Adrià Bertran en Javelina, amb 53,06 m., i d’Albert Nogueras en 5.000 m.ll. amb 15’26″34.