Inici Destacats El clown anoienc JAM, de gira artística a Mèxic

El clown anoienc JAM, de gira artística a Mèxic

COMPARTIR

El clown anoienc JAM va portar la setmana passada a Mèxic la seva obra ‘El Mêtre’ al Festival Internacional de Santa Lucía, a la ciutat de Monterrey. Des de dilluns fins divendres, JAM va actuar a cinc indrets diferents de la ciutat i rodalia, a la regió de Nuevo León.

Les funcions tenen lloc als municipis limítrofs de Pesquería, Montemorelos i Marín, així com també al Centro Comunitario San Bernabé del mateix Monterrey i al Centro Comunitario Monte Kristal de Juárez.

Les actuacions han coincidit amb la celebració a Mèxic del Día de Muertos, fet que ha permès a la companyia de gaudir d’una de les tradicions més sentides del país.

Al festival, que enguany celebra el seu 15è. aniversari, hi participen artistes d’arreu del món, des d’Israel fins a Xile, el Canadà i la Índia. Va començar a mitjan setembre i s’acabarà just aquest diumenge, dia 6.

Amb ‘El Mêtre’, JAM ha actuat arreu del món, havent-lo representat en més de 700 ocasions. Abans de la pandèmia, les actuacions a l’estranger eren una constant en el seu dia a dia, però el març de 2020 tots els mercats internacionals es van tancar de cop per als artistes. Ara, dos anys després del confinament, JAM està recuperant l’agenda internacional.

El 2019, de fet, amb ‘El Mêtre’ va guanyar el premi al millor espectacle del festival Poeti Invasion Contest de Sibiu (Romania), i el 2015 va ser finalista al festival Gauklerfest de Koblenz (Alemanya).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*