Inici Destacats Clara Lai presenta “Creciente”, Carta blanca del darrer Estival de Jazz d’Igualada

Clara Lai presenta “Creciente”, Carta blanca del darrer Estival de Jazz d’Igualada

COMPARTIR

La pianista Clara Lai edita un nou treball discogràfic titulat Creciente. Aquest disc ha estat enregistrat en directe al Teatre de l’Aurora en la darrera edició de la Carta Blanca que organitza l’Estival de Jazz d’Igualada amb la col·laboració del segell UnderPool.

Creciente és el resultat d’un procés d’exploració en què la pianista Clara Lai s’ha endinsat en la composició de noves textures sonores, timbres i colors que desafien els límits del llenguatge establert.

Tot aquest treball nodreix l’univers musical d’aquesta creadora, que amb constància, ha consolidat els darrers anys una veu pròpia i desacomplexada que enriqueix notablement el panorama musical actual.

A mig camí entre la improvisació i la composició a Creciente també es poden escoltar les veus d’Albert Cirera, Ivan González i Joan Moll que amb les seves singularitats i al costat de Clara Lai construeixen un imaginari abstracte que interpel·la tots aquells valents i curiosos capaços d’acostar-s’hi.

La música de Clara Lai esdevé aquesta vegada un mirall on reconèixer les emocions pròpies, on les formes contemporànies es delaten revelant-nos nous horitzons.

L’edició d’aquest disc també compta amb la col·laboració de l’artista plàstica Ana Escar autora de la portada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*