Inici Destacats Cividanes: ‘si el pacte es trenca, serà únicament responsable Noemí Trucharte’

Cividanes: ‘si el pacte es trenca, serà únicament responsable Noemí Trucharte’

COMPARTIR
Juan Manuel Cividanes, amb altres regidors del govern durant la inauguració de la piscina, el passat mes de juny.

El regidor d’Urbanisme de Vilanova del Camí, Juan Manuel Cividanes, ha tornat a fer públiques les seves més que notòries diferències amb l’alcaldessa Noemí Trucharte, amb la que comparteixen el govern format per PSC, VA!, IPV-VV i Decide.

En una entrevista al darrer butlletí municipal, fa un balanç “positiu” de l’obra de govern “pel que respecte a les nostres regidories d’Urbanisme, Medi Ambient i Obres i Serveis”, les ocupades pels dos regidors d’Independents per Vilanova-Veïns amb Veu. Però pel que fa la resta del govern, Cividanes considera “que l’actual Alcaldia, no respecta els acords signats davant de notari i li manca experiència en la gestió d’equips, el que comporta tensions al govern de forma continua”. Un d’aquests acords incomplerts és l’execució del carrer Cervantes, que va aixecar el rebuig dels veïns i va suposar el primer enfrontament al govern pocs mesos després d’assolir el poder en prosperar la moció de censura. El regidor assegura que “molt s’ha parlat [sobre el projecte del carrer Cervantes], però sempre amb mentides i falses informacions interessades” i sentencia que “el cost de fer el carrer és similar al carrer Major i altres carrers executats i pagats per cada veí”.

L’urbanisme ha estat motiu de tensions des de l’inici del govern quadripartit fins les darreres setmanes, ara amb el projecte d’urbanització del sector PMUr3, a tocar de la zona d’Scorpia. A la mateixa entrevista Cividanes explica que “PSC i Decide són els únics que defensen la proposta dels promotors de la urbanització, on l’Ajuntament pot perdre patrimoni municipal”. Segons el regidor, el 15% dels terrenys haurien de passar a titularitat pública “i no arriben ni a la meitat” amb una pèrdua de patrimoni per al municipi “de prop d’1 milió d’euros”.

El regidor de Veïns amb Veu assegura que “si el pacte es trenca, serà únicament responsable la Sra. Noemí Trucharte” i també reparteix entre la bancada de l’oposició. “M’ha sorprès la inexistent acció opositora dels actuals grups, mai s’ha tingut tan fàcil, però no fan res”, diu Juan Manuel Cividanes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*