Inici Destacats Ciutadans repetirà candidats a l’alcaldia d’Igualada, Capellades i Hostalets de Pierola

Ciutadans repetirà candidats a l’alcaldia d’Igualada, Capellades i Hostalets de Pierola

COMPARTIR

Ciutadans (Cs) ha anunciat que Carmen Manchón serà candidata a l’alcaldia d’Igualada, Valentín Guerra a Capellades i Sergio Martínez a Hostalets de Pierola. Ha sigut la diputada de Cs al Parlament de Catalunya, Anna Grau, qui ha fet pública la decisió del Comité Autonòmic del partit de confiar en els tres per a encapçalar les respectives llistes municipals de la formació perquè “ho tenen tot per a ser bons polítics i complir el seu compromís amb els votants, defensen la Catalunya real, la que pensa d’una altra manera i que dona la cara cada dia en nom d’un projecte liberal que va a favor de la ciutadania”.

La diputada ha assegurat que la formació liberal vol obtenir representació en aquests Ajuntaments “perquè volem que aquesta terra prosperi” després d’haver comprovat que “el procés no és només una aventura ideològica sinó un fracàs polític i desastrós per a Catalunya”.

Manchón, diplomada en formació del professorat, és l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament d’Igualada i es torna a presentar a l’alcaldia perquè “vull una Igualada per a tots i vull donar la veu als veïns de la ciutat que han dipositat la confiança en Ciutadans, també per fer una política diferent amb el segell liberal, que és el que som”.

Guerra és l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Capellades i tornarà a ser l’alcaldable per als comicis de 2023. Entre les principals propostes que vol dur a terme hi ha la millora de la neteja municipal, vetllar per la convivència i el civisme “i revertir l’efecte crida que està tenint el moviment okupa” a la població.

Sergio Martínez ja va ser candidat a l’alcaldia dels Hostalets de Pierola el 2019, sense aconseguir representació. L’any vinent ho tornarà a intentar perquè “volem entrar per proposar mocions, treballar per aconseguir que hi hagi més indústria, potenciar les comunicacions i lluitar perquè es desenvolupin les infraestructures que estan oblidades, com la carretera que hauria de connectar Hostalets amb l’autovia”, ha indicat.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*