Inici Destacats Ciutadans reclama més presència policial als barris d’Igualada

Ciutadans reclama més presència policial als barris d’Igualada

COMPARTIR

“És necessari que en els barris d’Igualada hi hagi més patrulles policials, tant de policia local com de Mossos d’Esquadra” perquè “més seguretat és més llibertat”. Això va afirmar divendres el president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, durant una visita a Igualada acompanyat de la portaveu de Cs a l’ajuntament, Carmen Manchón, i després d’entrevistar-se amb comerciants i associacions de veïns. Carrizosa ha denunciat la falta d’efectius policials en els barris de Montserrat, Les Comes i Sesoliveres i ha assegurat que la sensació d’inseguretat s’ha accentuat “pels condemnables successos de fa 4 mesos amb una jove brutalment agredida al polígon de Les Comes”. El líder taronja ha criticat que la comissió d’estudi del model policial del Parlament de Catalunya “està creada per satisfer a la CUP” i “en realitat persegueix revisar el model policial a la baixa”. “Hem de cobrir aquestes mancances de seguretat per evitar que uns altres facin política basant-se en el prejudici i en models més autoritaris” ha dit.

El president de Cs a Catalunya també ha demanat la neutralitat dels edificis públics com l’ajuntament on “només haurien d’estar els símbols oficials i legals que emparen a tots” com són “la bandera catalana, l’espanyola i la del municipi”. Carrizosa ha lamentat que “al PSC no és un tema que li interessi”.

Finalment, el president del partit liberal ha mostrat el seu suport a Ucraïna i ha anunciat que des de les carpes de Cs es recullen aliments, medicines i roba per donar-lo a associacions que ho portin a aquest país. Carrizosa ha manifestat que també “és necessari enviar ajuda militar a Ucraïna” perquè “estan matant gent innocent abusant d’una superioritat militar absolutament aclaparadora” i, per tant, “per a la defensa pròpia dels ucraïnesos és necessari que s’involucri Europa” ha assegurat.

Cs Igualada comença a dissenyar el programa electoral per encarar les municipals de 2023

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament d’Igualada, Carmen Manchón va ser present a la Convenció Municipalista celebrada per la formació liberal el darrer cap de setmana de febrer a Lloret de Mar i que ha servit per començar a dissenyar el programa electoral de les properes eleccions municipals de 2023. Manchón considera que “hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”.

Manchón, ha indicat com durant la Convenció Municipalista s’ha pogut començar a esbossar el programa electoral i parlar de l’aposta municipalista de Ciutadans. “Som l’alternativa liberal progressista que permetrà constatar que som el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”, ha indicat el portaveu liberal. En aquest sentit, Manchón ha explicat com la Convenció Municipalista ha servit per posar les bases “del gran volum de feina que tindrem a partir d’ara per anar desenvolupant les nostres polítiques locals de kilòmetre 0 que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns”.

Finalment, Manchón ha recordat que “el nostre partit està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat i ho hem comprovat aquest cap de setmana”. La Convenció Municipalista ha comptat amb la presència del president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la secretària general del partit, Marina Bravo, el vicesecretari general, Edmundo Bal, i destacats representants municipalistes amb responsabilitat de govern en les ciutats més rellevants d’Espanya.

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. Ciutadans un partit a desapareixar , va ser muntat al cinturon de Barcelona , fican- se als feudos socialistas , enganyan- los , buscan el vot socialista , aquet Garrizosa , ja tenia d’ haber plegat amb la devallada que va tinguer a les ultimas eleccions aqui a Catalunya ,

  2. Falta d’efectius policials als barris de Montserrat, les Comes i Sesoliveres?, i el nucli antic, i el centre i el poble sec i els Set Camins i el barri de Fátima i el pla de les flors i la Roixela i el Pla de la Massa, etc?

  3. En Barcelona esta todo tan mal que hasta ellos buscan un lugar mas tranquilo para poderse mover como pez en el agua, Igualada, Montbui, etc., coches derrapando en la madrugada, inseguridad a determinadas horas de la noche. Si no hay miedo a la ley, es que no hay miedo a nada.

FER UN COMENTARI

*