Inici Destacats Ciutadans creu que l’Ajuntament de Piera vol ‘crear conflictes entre els veïns’...

Ciutadans creu que l’Ajuntament de Piera vol ‘crear conflictes entre els veïns’ amb el pregó de Toni Albà

COMPARTIR

Ciutadans acusa l’Ajuntament de Piera d’haver confiat el pregó de la Festa Major del municipi -aquest dissabte 1 de setembre a les 19:30- a l’actor Toni Albà per a «crear conflictes entre els habitants de Piera, on la majoria està en contra dels idearis independentistes». Així ho recull una instància presentada en nom de l’agrupació local del partit que ha difòs el CDR de Piera.

Ciutadans creu que «en aquests moments de crispació social a tot Catalunya, és una irresponsabilitat i una provocació intolerable aquest acte meditat només per a provocar confrontació entre veïns».

L’agrupació pierenca del partit creu que «és inimaginable que els governants d’un ajuntament atiïn l’enfrontament i fomentin l’odi entre els seus habitants pagant a una persona que ha estat en tots els mitjans de comunicació expressant el seu masclisme, homofòbia, xenofòbia i fomentant l’odi».

L’objectiu de Ciutadans, segons recull la instància, és que s’anul·li el contracte amb Toni Albà i que s’esculli un nou pregoner, «una persona que sigui educada, digna i neutral».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*