Inici Destacats El Circuit Parcmotor de Castellolí ha acollit les primeres 24h de resistència...

El Circuit Parcmotor de Castellolí ha acollit les primeres 24h de resistència amateurs de Catalunya

COMPARTIR

El Circuit Parcmotor de Castellolí ha acollit aquest passat cap de setmana una experiència de 24 hores de resistència de cotxes organitzada per Amazing Drives. Aquesta ha estat la primera vegada que el circuit alberga un esdeveniment d’aquestes característiques, així com també ha estat la primera vegada que se celebren unes 24h exclusivament amateurs a Catalunya.

L’esdeveniment, que es va iniciar el dissabte 18 de juny i va finalitzar diumenge 19 a primera hora de la tarda, ha comptat amb la participació d’un total de 23 equips – d’arreu de tota Espanya – formats per aproximadament 10 persones cadascun entre pilots i mecànics.

L’experiència dividia als participants en tres categories en funció de la potència dels seus vehicles: fins a 130cv (categoria S), de 131cv a 180cv (categoria M) i de 180cv fins a 250cv (categoria X). Pel que fa als guanyadors de les 24h de resistència, en la Categoria S van obtenir la primera posició Flipetti’s Racing Team, la segona posició R-Events i la tercera va ser per l’equip femení Amazing Ladies of Driving. En la categoria M el primer lloc va ser per AST360 Motorsport, seguit dels equips Novolux i Flat6. Per últim, en la categoria X la primera posició la va aconseguir l’equip Mad Mans, la segona posició va ser per Team Lokus i la tercera per Garratxo’Sax Team. A més a més l’equip Flipetti’s Racing Team van ser els guanyadors absoluts i Olympia Racing es va endur el premi a la màxima resiliència. Cal destacar també l’èxit assolit per l’equip Amazing Ladies of Driving format íntegrament per dones, que busca fomentar la presència femenina -encara molt minoritària- en esports de motor. Les 5 pilots van aconseguir una meritòria tercera posició en la categoria S i una excel·lent setena posició en la classificació general.

Segons la organització, al llarg del cap de setmana, el Circuit Parcmotor de Castellolí ha rebut la visita d’unes 1.500 persones, fet que demostra la bona capacitat de convocatòria de l’equipament anoienc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*