Inici Bàsquet Cinquena victòria consecutiva del Physic CB Igualada

Cinquena victòria consecutiva del Physic CB Igualada

COMPARTIR

5 inicial Physic CB Igualada A: E. Burgès, M. Moliner, J. Torres, C. Fons, E. Tejero.

5 inicial CB Viladecans-Sant Gabriel A: D. Calvo, D. Haro, P. Martínez, R. Cintas, M. Díaz.

 

Partit important pel conjunt igualadí, que disputava a casa un partit per lluitar per la cinquena victoria consecutiva. El primer quart del partit no va ser gairé vistós per amdós equips. Amb molt poca anotació i molt fluixos darrera, el conjunt blau permetia parcials de fins i tot 0-7, que ajudaven a sentir-se còmodes als rivals, i no tenir por d’atacar i trovar situacions de bàsquets fàcils. El parcial total del quart va ser de 10-17.

 

En el segon quart, l’equip visitant seguia amb el seu joc, tenin ocasions fàcils de bàsquet i també trobant comoditat des de la línia de 6,75, anotant fins a 4 triples en el quart. En canvi, l’equip local va fer un gir total en el seu joc, trobant facilitat en anotar, i recuperant les situacions de contraatac que el caracteritzen, i també anotant 4 triples per recuperar distàncies en el partit. Finalment el parcial va ser pels igualadins 26-20, que seguien un punt per darrera en la mitja part, 36-37.

 

A la represa del partit, l’equip local seguia trobant-se còmode en atac, i amb 4 triples seguits es col·locava a 5 punts del CB Viladecans-Sant Gabriel A, que semblava bloquejat en atac. Durant aquest quart van tenir poca anotació, i gairebé només aconseguien arribar a cistella des de la linia de tir lliure. Destacar la gran intensitat defensiva dels igualadins, que van poder frenar el joc dels jugadors de A. Aroco. El parcial va ser de 18-11, que col·locava un marcador de 54-48.

 

En l’últim quart, una gran pressió en defensa, la intensitat de tot l’equip amb rotacions curtes, i moltes situacions fàcils de bàsquet, aconseguien situar a l’equip local per davant en el marcador, sense deixar opcions a la remuntada a l’equip de Viladecans. Un parcial de 8-0 sentenciaven el partit, i el Physic CB Igualada A, aconseguia la 5a victoria consecutiva. El parcial del quart va ser de 28-19

 

Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada A 82- CB Viladecans-Sant Gabriel A 67.

 

Anotació Physic CB Igualada A: Q. Padrós (0), R. Riu (12), E. Burgès (9), M. Moliner (2), J. Torres (13), C. Fons (15), A. Gual (11), A. Roca (4), M. Padrós (-), M. Benito (0), E. Tejero (13), S. Laguarta (3).Anotació CB Viladecans-Sant Gabriel A: D. Calvo (5), P. Perdiguer (0), D. Haro (4), P. Martínez (5), J. Pla (2), D. Garcia (12), H. Vila (9), R. Cintas (16), M. Díaz (0), D. Alfaro (14).Parcials: 10-17, 26-20 (36-37), 18-11 (54-48), 28-19 (82-67)Àrbitres: S. Martínez, S. Tello

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*