Inici Destacats Cinquè memorial de pàdel Gabriel Pérez Escalante

Cinquè memorial de pàdel Gabriel Pérez Escalante

COMPARTIR

Els companys de Pàdel del Gabriel Perez Escalante, de l’Infinit d’Igualada, organitzen el proper diumenge el torneig de Pàdel en memòria del jove que va morir el 23 d’agost de 2016 per una apendicitis que no es va diagnosticar a temps a l’Hospital de Igualada.

L’objectiu dels organitzadors serà aplegar el màxim de jugadors en diferents torns per no tenir acumulació d’aforament. El sistema de joc serà omplir les sis pistes de l’Infinit en quatre torns de joc.

Es farà un minut de silenci (aprox.11:30h) per recordar al Gabriel.

Les mesures contra la Covid-19 seran presents al torneig. Caldrà identificar-se al entrar al centre, es prendrà la temperatura a l’entrada, caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i la utilització de mascareta en tota la part interior del centre.

Només podran treure la mascareta a l’exterior respectant els dos metres entre persones no convivents. A l’interior, tothom amb mascareta. Qui no compleixi aquestes normes podrà ser expulsat del centre.

La intenció és omplir les 6 pistes, que el Club INFINIT ens cedeix, en 24 persones en cada torn, en total 96 jugadors. (intentar estar el màxim de disponibles en tots els torns possibles)
Torn 1 de 9:00h a 10:15h Americana nivell mig
Torn 2 de 10:15h a 11:30h Americana nivell mig
Parlaments de 11:30h a 11:45h
Torn 3 de 11:45h a 13:00h Americana Femenina
Torn 4 de 13:00h a 14:15h Americana nivell alt

Qui vulgui el mateix dia pot quedar-se a la botifarrada que consisteix en Pa, Botifarra, Cansalada, Refresc a càrrec de la CAFETERIA DEL INFINIT (a pagar 8€ el dia del esdeveniment). Es podrà prendre a partir de les 10:30 fins les 16:00. Es podrà fer per esmorzar de forquilla i ganivet o per dinar.

També hi haurà un sorteig de regals entre tots els jugadors. Les inscripcions es tancaran quan hi hagi 96 inscrits o el dijous 9 de setembre.

L’organització vol agrair a la col·laboració a la familia i als col.laboradors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*