Inici Cinema Una cinquantena de projectes s’han presentat a la 17a edició del Zoom...

Una cinquantena de projectes s’han presentat a la 17a edició del Zoom Festival

COMPARTIR

Una cinquantena de programes de televisió d’entreteniment, reportatges informatius, programes d’esports i d’altres gèneres de no ficció, a més de les tradicionals tvmovies i minisèries, s’han presentat ja a la convocatòria per participar en la 17a edició del Zoom Festival, que se celebrarà a Igualada i a Barcelona del 25 de novembre a l’1 de desembre. El bon ritme de les inscripcions, que s’havien de tancar aquest 31 de juliol, ha dut a l’organització a ampliar la convocatòria fins al dia 9 d’agost. De mitjana en les darreres edicions s’havien presentat una trentena de projectes.

L’organització atribueix l’èxit de convocatòria al canvi de format del Zoom, que per primera vegada incorpora altres gèneres i temàtiques com l’entreteniment, els informatius, els programes culturals i divulgatius i els esportius. Amb el canvi, hi podran participar tots els continguts audiovisuals independentment del format, canal de distribució i audiències, i s’obre a totes les productores, televisions, estudiants i realitzadors independents de tot el món, sempre que el contingut audiovisual presentat s’ajusti a les bases de la secció oficial del Festival.

D’entre tots els projectes presentats, se seleccionaran els programes que optaran als Premis Zoom que atorgarà un jurat format per professionals del sector: millor format d’Entreteniment, millor Ficció, millor programa d’Informatius, millor programa Cultural & Divulgatiu i millor programa d’Esports. D’altra banda, els estudiants universitaris atorgaran el Premi Millor Youtuber i el Premi Millor Instagramer valorant el contingut audiovisual.

Una altra de les novetats destacades de l’edició d’enguany és que el Zoom programarà diversos actes i activitats en universitats i centres educatius d’audiovisual de Barcelona, tot i que mantindrà la seu al Teatre Municipal i al Cinema de l’Ateneu d’Igualada.

El Festival es completarà amb les seccions Zoom Sèries, amb estrenes de capítols inèdits de sèries d’èxit o presentacions, amb Zoom Km0, amb produccions audiovisuals del territori de l’Anoia i Zoom Varietés, una mostra de formats curiosos o singulars d’arreu del món.

El Talent Campus de Formats de TV aportarà la descoberta de talent a les productores i TVs i, el Showcase de Pilots de Ficció, coorganitzat amb Serielizados, proporcionarà al nou talent l’oportunitat d’entrar en el món professional i es projectarà Serielizados Fest. A més, els formats seleccionats en les categories de no-ficció seran objecte d’estudi dels estudiants universitaris a les ZoomClass de Barcelona i Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*