Inici Cinema Cinemes Mont-Àgora s’incorpora al circuit d’estrenes amb ‘Jurassic World’

Cinemes Mont-Àgora s’incorpora al circuit d’estrenes amb ‘Jurassic World’

COMPARTIR

Cinemes Mont-Àgora comencen a partir d’aquest cap de setmana a oferir pel·lícules de màxima actualitat, i en la majoria de casos, estrenes comercials. Per poder dur a terme aquest canvi en les pel·lícules, s’ha hagut d’adaptar el preu de l’entrada a les sessions, que passarà de tres euros, a sis euros a partir d’aquest mateix cap de setmana.

 

Com expliquen des de Cinemes Mont-Àgora “la gran majoria de clients dels nostres cinemes ens demanaven estrenes, pel·lícules de màxima actualitat. Per poder portar aquestes pel·lícules s’ha hagut d’adaptar el preu de les sessions, passant de tres a sis euros, però essent així i tot un preu més econòmic que la resta d’exhibidors”. Com expliquen des dels cinemes montbuiencs “l’objectiu és fer arribar cinema d’estrena a la Conca d’Òdena. Volem ser els cinemes de referència a la conurbació, amb unes sales còmodes i equipades amb la darrera tecnologia en cinema digital, i en un espai magnífic, a tocar del Passeig Catalunya i amb més de 150 places d’aparcament lliure i gratuït al costat mateix dels cinemes”.

 

Durant aquests primers tres mesos de projeccions a Cinemes Mont-Àgora ha projectat pel·lícules comercials com “Fast & Fourius 7”, però també algunes de les darreres produccions independents o de cinema d’autor, que han tingut una bona acceptació. Els cinemes montbuiencs també han contribuït solidàriament en activitats de caire social, com la recollida que va organitzar l’entitat Artesanas de Corazón, en la novedosa activitat “Cinema x Aliments”. Les dues sales de cinema de Mont-Àgora són la sala Auditori, amb capacitat per a 422 persones i la sala de petit format, amb aforament per a 110.

 

[Img #23559]Per començar amb les pel·lícules d’estrena, “Cinemes Mont-Àgora” aposta per “Jurassic World”, un film que continua la nissaga iniciada fa 22 anys per Steven Spielberg amb Jurassic Park. Un nou dinosaure, d’una espècie encara desconeguda, farà estralls al parc temàtic “Jurassic World”. Dues hores plenes d’intensitat, acció i emocions fortes. Aquesta pel·lícula es podrà veure a la Sala Auditori de Cinemes Mont-Àgora, amb tres sessions divendres (18.00, 20.15 i 22.30), quatre sessions més dissabte (15.45, 18.00, 20.15 i 22.35) i tres més el diumenge (15.45, 18.00 i 20.20).

 

A més de “Jurassic World”, aquest cap de setmana Cinemes Mont-Àgora projecta a través de la sala de petit format “El Niño 44”, film basat a la reeixida trilogia escrita per Tom Rob Smith “El Niño 44”, que explica la lluita d’un home que reclama la seva humanitat dintre d’un sistema que requereix del seu sacrifici per poder perdurar.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*