Inici General Cinema a l'Ateneu: 'La lección'

Cinema a l'Ateneu: 'La lección'

COMPARTIR

[Img #32567]Aquest divendres 14 d’octubre a les 22.00 hores al Teatre Municipal de l’Ateneu es projectarà la pel·lícula búlgara La lección, de la directora Kristina Grozeva.

 

En un petit poble de Bulgària, Nadezhda, una jove professora, tracta de descobrir l’alumne que roba a la seva classe, de manera que pugui ensenyar-li una lliçó sobre el que està bé i el que està malament. Però quan Nadezhda s’endeuta amb prestamistes se li planteja un dilema: pot ella saber quin és el camí correcte? Què fa que una persona decent es converteixi en delinqüent?

 

Opera prima dels directors búlgars Kristina Grozeva i Petar Valchanov, finalista del Premi LUX del Parlament Europeu i multipremiada en festivals internacionals com Tessalònica, Sofia, Luxemburg, Tòquio o Varsòvia, a més d’haver estat guardonada en el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2014 amb el Premi Kutxa-Nous Director@s a la Millor Pel·lícula.

 

Drama social sobre la doble moral narrat de manera sòbria i directa que compta amb la magnífica interpretació de Margita Gosheva (Three Days in Sarajevo).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*