Inici Societat Cinc joves anoienques es classifiquen per al Campionat Mundial de Dansa a...

Cinc joves anoienques es classifiquen per al Campionat Mundial de Dansa a Orlando

COMPARTIR

El passat dissabte 13 d’abril, quatre joves vilanovines i una montbuienca, integrants dels grups de competició de l’Escola GS dance Company de Barcelona, van participar en la primera edició d’All Dance Spain, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, i es van classificar per al campionat mundial que se celebrarà la pròxima tardor a Orlando.

L’escola barcelonina va presentar a tres grups de competició: Frenesí, Meraki i Catarsi i, tots tres es van classificar per a representar a Espanya en la final internacional que se celebrarà del 27 de novembre al 2 de desembre a Orlando, als Estats Units.

Frenesí va quedar en primera posició de la categoria Urban Show Open d’estudiants entre 11 i 17 anys; Meraki va coronar-se en primera posició de la categoria Urban Show Adults, per alumnes de més de 18 anys, aconseguint una menció d’honor a la puntuació més alta i un premi valorat en 2.500 € a la millor coreografia grupal; i Catarsis va quedar en tercera posició de la categoria All Dance Open per alumnes majors de 18 anys.

Les joves vilanovines classificades són: Jana Castellano Espejo de 15 anys i Nora Castellano Espejo de 12 anys, integrants de Frenesí de la GS Company; Mar Fernández Reguero de 15 anys, integrant de Frenesí i Meraki, i Nora Ponce López de 16 anys, integrant de Frenesí i Meraki.

Nayara Redondo de 17 anys, és la jove montbuienca que també ha quedat classificada. Ella forma part dels tres grups de l’escola GS: Frenesí, Meraki i Catarsis.

Les cinc joves estan molt contentes i emocionades per la notícia i inicien la temporada de competicions de hip hop amb molta il·lusió.

All Dance International, és l’organització més gran de dansa en l’àmbit mundial amb representació de cinc continents: Amèrica, Àsia, Europa, Àfrica i Oceania, i més de 100 països. Va néixer fa 15 anys a l’Equador i actualment engloba 48 tipologies de dansa i 24 modalitats, on destaquen entre d’altres: el ballet clàssic, la dansa contemporània, el jazz, les danses espanyoles, l’urban show, el comercial dance i l’all dance show.

Una vegada assabentades de la notícia, a aquestes joves els queden uns mesos encara per decidir, si prenen part o no, en la competició d’Orlando, ja suposa una despesa molt important per a les famílies. El cost del viatge, l’hotel, les dietes i les inscripcions al campionat recauen íntegrament en les famílies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*