Inici Cultura Cinc joves anoiencs estrenen el podcast local ‘Zona 6’

Cinc joves anoiencs estrenen el podcast local ‘Zona 6’

COMPARTIR

Aquesta setmana s’ha presentat el primer episodi del podcast ZONA 6, un projecte de cinc joves nascut de la inquietud del canal de comunicació ‘Igualada News’, que pretén combinar l’actualitat i l’humor a partir d’entrevistes amb personalitats locals de tots els àmbits. La primera convidada és Èlia Ferrer, empresària igualadina que ha aconseguit un gran èxit a Tiktok on té ja més de 30.000 seguidors.

Dani Jiménez, Joan Mangues, Clara Mascaró, Martí Rossell i Adela Sena són les cinc persones que conduiran els diferents programes (de moment n’hi ha uns sis de previstos). Tots els episodis s’emetran per YouTube i per Spotify i esperen poder fer algun programa en directe. La intenció, expliquen, és crear entreteniment en català i en clau local i comarcal, i aconseguir que el jovent d’Igualada i l’Anoia consumeixi contingut local i de ‘quilòmetre 0’, un model que asseguren que cal explotar i potenciar. Els diferents capítols de la temporada abordaran temàtiques diverses com les xarxes, la història, l’esport, la cultura o l’emprenedoria.

Tota l’actualitat referent a aquest nou pòdcast pot seguir-se a les xarxes del programa sota l’usuari @zona6podcast a Instagram, Twitter, TikTok i YouTube.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*