Inici Societat Cinc detinguts acusats de robar la càrrega de camions a Sant Pere...

Cinc detinguts acusats de robar la càrrega de camions a Sant Pere Sallavinera

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat de la Divisió de Transport i agents de la comissaria de Manresa, van detenir el passat dia 17 d’octubre cinc homes, d’entre 19 i 38 anys, de nacionalitat marroquina, veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d’un delicte de furt i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle.

Durant el mes de setembre la Unitat Operativa de Mobilitat va detectar un augment de robatoris i furts a l’interior de camions estacionats a les àrees de servei de la carretera C-25.

Arran de les indagacions es va comprovar que els fets sempre passaven en horari nocturn, concretament entre les 23 hores i les 00:30h de la nit. Quan els lladres arribaven a l’àrea de servei s’amagaven en una zona boscosa i quan observaven que el camioner marxava del vehicle o s’adormia, aprofitaven per sostreure la càrrega.

Durant la investigació els agents també van esbrinar que els lladres utilitzaven vehicles sostrets per cometre els robatoris. D’aquesta manera podien cometre els furts passant més desapercebuts.

Finalment, el passat 17 d’octubre es va realitzar un dispositiu nocturn a la carretera C-25 que va finalitzar amb la detenció de cinc persones. En el moment de la detenció els presumptes autors anaven amb tres vehicles, un d’ells sostret, i acabaven de cometre un furt a l’àrea de servei de Sant Pere Sallavinera. A l’interior dels vehicles es van localitzar 6 caixes de roba i 40 pneumàtics, per un valor total de 4.311 euros.

De moment se’ls relaciona amb un fet a la comarca de l’Anoia, concretament a l’àrea de Servei de Sant Pere Sallavinera, i un robatori i furt d’ús d’una furgoneta a Badalona, la qual utilitzaven per cometre els fets.

La investigació continua oberta, ja que els investigadors no descarten que estiguin implicats en més fets, atès que el grup actuava habitualment a les carreteres.

Els detinguts van passar el dia 18 d’octubre a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb mesures cautelars. Els cinc detinguts tenen una ordre d’allunyament de 100 metres de les àrees de servei de la C-25, concretament la de Sant Pere Sallavinera, Gurb i Jorba.

FER UN COMENTARI

*