Inici Llibres Cinc autors anoiencs escriuen sobre la llibertat a ‘Tot és possible’, que...

Cinc autors anoiencs escriuen sobre la llibertat a ‘Tot és possible’, que es presenta divendres a Igualada

COMPARTIR

[Img #14812]Aquest divendres 9 de maig, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central d’Igualada tindrà lloc la presentació de l’antologia ‘Tot és possible’, editada per Edicions de l’Albí. Es tracte d’un recull de narracions curtes on el fil conductor d’aquestes històries és la llibertat, entesa des d’una perspectiva ben àmplia. 

 

L’obra ha reunit un total de 43 autors de la Catalunya Central, entre els quals hi ha cinc escriptors anoiencs: ‘la gran epidèmia’ de Teresa Roig; ‘Texans’ de Maria Enrich; ‘El segrest’ de Pep Elias; ‘It takes two to tango’ de Josep Maria Solà i ‘Reixes dels uns, cadenes pels altres’ de Joan Pinyol.   

 

Els professors Josep Pelfort i Salvador Oliva seran els encarregats de fer la presentació d’aquest volum, que inclourà també una tertúlia amb els escriptors anoiencs que hi han participat. També hi seran Jordi Estrada i Llorenç Capdevila, coordinadors d’aquesta iniciativa que pretén donar veu i força als narradors de les comarques de la Catalunya Central: l’Anoia, el Bages, el Berguedà i el Solsonès. De fet, la presentació oficial del llibre ja es va fer a finals de març passat a Manresa.

 

El 2012 aquests autors ja van participar en el primer recull d’Edicions de l’Albi titulat: ‘De tot cor’, que versava sobre la temàtica de l’amor. Després de l’èxit d’aquell primer volum, l’editorial ha tornat a comptar amb les mateixes veus literàries, i altres de noves, per fer el ‘Tot és possible’.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*