Inici Destacats Cinc anoienques, a les semifinals del Campionat d’Espanya de futbol femení

Cinc anoienques, a les semifinals del Campionat d’Espanya de futbol femení

COMPARTIR

Cinc jugadores anoienques han portat les seves respectives seleccions catalanes a les semifinals del Campionat d’Espanya de futbol femení.

Les jugadores igualadines Mariona Garcia Dalmases, Laura Mas Berenguer i la masquefina Aroney González Barco van jugar el passat cap de setmana la primera fase del Campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana sub-16 de futbol.

Vilafranca del Penedès va acollir la primera fase del campionat, amb les seleccions de: Catalunya Extremadura, Castella i Lleó i Navarra. La sub-16 catalana va jugar dissabte contra Extremadura empatant 2-2 i diumenge contra Navarra guanyant 4-0, tancant la primera fase amb 4 punts. L’Aroney va obrir el marcador en els dos partits.

Les tres jugadores havien coincidit en temporades anteriors a les files del CF Igualada. Actualment, Mariona Garcia Dalmases juga al Club de Futbol Manu Lanzarote (Terrassa), que milita a la primera divisió juvenil cadet femení; Laura Mas Berenguer juga des de la passada temporada al Futbol Club Barcelona, on tot i ser infantil juga a 1a divisió juvenil cadet femení; Aroney González Barco juga al Club Futbol Igualada, a la 1a divisió juvenil cadet femení. Habitualment juga amb el primer equip igualadí, de 2a divisió nacional femenina.

La Selecció sub 16 que integra les tres jugadores igualadines ha aconseguit 2 victòries i 2 empats, amb 10 gols a favor i només 2 en contra. Amb aquestes xifres, la seva classificació no era matemàtica, però després de conèixer tots els resultats que s’han donat a la segona fase, Catalunya passa a la Fase Final juntament amb les Illes Balears, Andalusia i València. Les dates previstes per la disputa de les semifinals i la final és del 7 al 10 de juny.

La Selecció Sub 18 també es va classificar per a la semifinal, amb 4 partits guanyats, 14 gols a favor i cap en contra. A les seves files, dues jugadores del CF Igualada, Maria Ortíz i Jana Marimon. Els altres combinats que també jugaran la Fase Final són: Illes Balears, València i Madrid. En principi, està previst que aquesta fase tingui lloc del 5 al 8 d’abril.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*