Inici Què fem? Cicle de xerrades «Finances a l’abast de tothom»

Cicle de xerrades «Finances a l’abast de tothom»

COMPARTIR

Aquest divendres 19 d’abril a la Biblioteca de Piera comença el cicle de conferències «Finances a l’abast de tothom», una nova proposta a l’entorn de l’economia actual i les finances.

L’objectiu d’aquest cicle és assolir els coneixements bàsics en economia i finances per moure’s amb seguretat en la contractació de productes, alhora que s’assoleix una base de coneixement a l’entorn del món econòmic i financer per entendre’n el funcionament.

La primera conferència tindrà lloc el proper divendres 19 d’abril a les 19 hores i anirà a càrrec de l’assessor financer Sergi Valverde, que sota el títol “Planificació de l’estalvi” tractarà temes tan interessants com els instruments financers que hi ha al mercat per treure el màxim profit dels nostres estalvis a llarg termini: plans de pensions, PIAS, fons d’inversió… I donarà eines per planificar l’estalvi personal.

Hi ha programades dues conferències més d’aquest cicle: «Testaments, herències i fiscalitat», el 6 de maig, a càrrec de la notària M. José Gómez i «L’economia a Europa avui», a càrrec de l’economista Gerard Campos, el dia 7 de juny.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*