Inici Destacats Un cicle de concerts portarà música als jardins de cases noucentistes de...

Un cicle de concerts portarà música als jardins de cases noucentistes de Piera

COMPARTIR

El Festival Jardins Musicals neix aquesta setmana a Piera amb l’objectiu d’oferir una nova proposta cultural amb vocació de continuïtat i projecció nacional i internacional.

En la primera edició, oferirà tres concerts de repertori clàssic en dies consecutius (19, 20 i 21 de juliol a les 22 h). El primer i l’últim seran dos recitals lírics a càrrec de veus destacades amb acompanyament de piano, mentre que el central serà un espectacle de ballet amb música en directe a càrrec d’un quartet de corda amb flauta travessera.

Els concerts tindran lloc en els jardins de tres cases que formen part del patrimoni arquitectònic de Piera. Per tant, pretén també descobrir espais d’especial interès arquitectònic, els quals són d’accés restringit la resta de l’any, perquè són d’àmbit privat.

Els concerts seran presentats per Marcel Gorgori i Roger Alier i després de cada espectacle, els artistes i els presentadors compartiran una tertúlia i la fresca d’un vespre d’estiu.

El cicle de concerts està organitzat per l’Associació Piera Cultura Segle XXI, integrada per persones vinculades a Piera i amb finançament privat.

Els tres concerts són:

Dijous 19 de juliol
22 hores a Cal Pepus (Passeig del Prat, 35)
Giuseppe Verdi – Concert per a veus i piano

Divendres 20 de juliol
22 hores a La Torre Solana (Passeig Prat, 12)
El Trencanous de Txaikovski (versió ballet de cambra)

Dissabte 21 de juliol
22 hores a Cal Víctor Riu (Carrer Sant Bonifaci, 18)
Gala lírica

f="http://bit.ly/2HoAuly" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*