Inici Destacats El CH Vilanova inicia una campanya per prevenir possibles abusos i discriminacions...

El CH Vilanova inicia una campanya per prevenir possibles abusos i discriminacions de gènere en l’esport

COMPARTIR

L’handbol vilanoví s’ha unit a la campanya per les bones pràctiques i prevenció davant possibles conductes d’assetjament esportiu que tiren endavant des del món de l’esport coincidint amb la commemoració del 25N. Des del club manifesten que aposten per un esport segur i tranquil.

Amb motiu del 25N, el Club Handbol Vilanova del Camí publica un Manual de Bones Pràctiques per a la prevenció de comportaments inadequats en el món de l’esport. També han editat un díptic informatiu de Bones Pràctiques davant possibles conductes d’assetjament esportiu.

Com moltes altres entitats estan fent, el CH Vilanova troba interessant parlar i oferir eines per prevenir possibles abusos o discriminacions de gènere. Aquest díptic es difondrà entre jugadores, cos tècnic i famílies de l’entitat, però també és extrapolable i útil per altres activitats i col·lectius del municipi. I, per tant, la voluntat és que també es distribueixi per altres espais municipals com l’Espai Jove Can Muscons.

Amb el lema “Tothom a una! Per tranquil·litat, #esportsegur” l’objectiu de la iniciativa és la difusió i la prevenció, que des del club entenen com un empoderament dels equips i les persones per fer que tothom sigui menys vulnerable i tingui a la mà eines de prevenció i ajuda. «El Club Handbol Vilanova del Camí aposta per un esport segur i tranquil”.

 

 

FER UN COMENTARI

*