Inici Futbol El CFS Vilanova presenta els equips en la temporada del seu 20è...

El CFS Vilanova presenta els equips en la temporada del seu 20è aniversari

COMPARTIR

El pavelló de Can Titó va acollir aquest diumenge la presentació dels equips del CFS Vilanova, per a la temporada 2019-2020, tot aprofitant l’acte per celebrar el vintè aniversari de l’entitat.

El locutor de Ràdio Flaixbac Jordi Plans va ser l’encarregat de presentar l’acte i amenitzar la jornada que es va encetar amb la presentació de la nova junta directiva i la intervenció del president, Carles Díaz, i de l’alcaldessa Noemí Trucharte.

Tot seguit es van presentar els equips: primer el femení i tot seguit els 4 equips en competició: l’aleví, l’infantil A i B, el juvenil i el sènior. I per últim, l’escoleta, amb els més petits del club.

El fotògraf Fran Rey va ser l’encarregat de fer la foto de club i després els nens de l’escoleta van realitzar uns llançaments de penal. Els alevins i els infantils van participar en una sèrie d’activitats com fer llançaments de 10 metres, el 3 en ratlla, activitats de punteria i circuit d’habilitats per acabar la jornada.

I mentre es feia la presentació, la gent que entrava al pavelló anava fent les seves aportació al banc d’aliments. El CFS Vilanova va recaptar, gràcies a aquesta iniciativa solidària, un bon grapat d’aliments que ajudaran a les famílies més vulnerables.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*