Inici Destacats El CF Igualada fa proves PCR a tot el primer equip masculí...

El CF Igualada fa proves PCR a tot el primer equip masculí després d’un positiu en coronavirus

COMPARTIR

El CF Igualada ha suspès el partit que tenia previst disputar aquest diumenge contra el CP San Cristóbal després que un dels jugadors del primer equip masculí donés positiu en una prova PCR “realitzada per qüestions esportives” el passat dissabte, segons ha informat el club igualadí a través d’un comunicat en el que afegeix que es tracta d’un cas “totalment asimptomàtic”.

Entre aquest diumenge i aquest dilluns tots els jugadors i staff tècnic del 1er Equip del CF Igualada també passaran proves PCR. El club ha suspès els entrenaments del primer equip masculí fins a conèixer els resultats de totes les anàlisis.

En cas que hi hagi algun altre positiu, el CF Igualada ja ha avançat que els entrenaments i partits se suspendran fins el 14 de setembre. En el cas que siguin tots negatius, els entrenaments es podran reprendre aquest mateix dimecres, i així els partits de dissabte amb l’Atlètic Lleida i diumenge amb el Girona B es podrien celebrar. No hi serien els jugadors que han estat contactes directes del membre de l’equip que va donar postiu dissabte.

El CF Igualada afegeix que “continuarà essent molt insistent en el compliment de totes les mesures sanitàries dins el camps. A la vegada que recomana, fora d’ell, evitar contactes directes i evitar, en la mesura del possible, ser en espais petits i tancats”.

El club blau també farà proves de la Covid-19, de manera aleatòria, a jugadors/res i cos tècnic de tot el club “per tal de ser el màxim eficients possibles i poder seguir, amb la nova normalitat, gaudint del futbol el màxim possible”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*