Inici Futbol El CF Igualada inicia la pretemporada amb bones sensacions

El CF Igualada inicia la pretemporada amb bones sensacions

El CF Igualada va empatar dissabte, el seu primer partit de pretemporada. Els de Moha amb baixes importants, van igualar (2-2) al camp annex del Nou Estadi de Tarragona contra el juvenil Divisió d’Honor del conjunt grana.

Goran després d’una gran jugada col·lectiva avançava als blaus a la primera part i Omar hauria pogut fer el 0 a 2 abans del descans. A la segona part, Pedro va posar el 0 a 2 en la primera oportunitat dels igualadins. A la recta final, un Nàstic juvenil més rodat i amb menys cansament va retallar distàncies fins a aconseguir l’empat. Joan Nin a deu minuts pel final va posar l’1 a 2 i Aleix Ruiz a la sortida d’un córner i amb un fort xut des de la frontal va posar el 2 a 2 definitiu.

El CF Igualada torna a competir aquest dimecres (19:30 h) a Les Comes en el segon partit de pretemporada. Els de Moha rebran tot un Tercera Divisió com és el Santboià.