Inici Futbol El CF Igualada femení cau amb un gol al tram final

El CF Igualada femení cau amb un gol al tram final

Aquest passat cap de setmana el CF Igualada femení va caure derrotat a Les Comes davant l’AEM per 0-1. Va ser un partit vibrant, igualat, amb fases de bon joc i alternatives per part d’ambdós equips, que al final es decidí amb un gol de la visitant Garcia a manca de cinc minuts pel final. La derrota deixa a l’Igualada amb 13 punts a la part mitja de la classificació a l’espera de poder escalar posicions en les properes jornades davant rivals de la part baixa.

L’AEM fou millor en el tram inicial del partit, fent-se amb el domini de la pilota tot i no disposar de clares oportunitats. L’opció més clara fou un penalt executat per Nuñez i magistralment aturat per Noélia Garcia als 20 minuts. Mica en mica però, l’Igualada es tragué la son de les orelles i anivellà les forces al mig camp.

A la represa el partit es trencà i ambdós equips diposaren de bones arribades a les àrees rivals. Les més clares però foren per les jugadores de Jordi Torres, però incomprensiblement s’errà en la rematada final. Quan semblava que el marcador no es mouria arribà el fatídic gol de les lleidetanes que no trobà reacció per part de les locals.

Igualada: Noélia Garcia, Esther Soler, Aina Vall, Araceli Barroso, Júlia Tomàs (Elena Alert, 61’), Núria Miquel, Jéssica Pablos (Jana Marimon, 46’), Laura Ribas, Pilar Puig (Carla Navarro, 61’), Marta Cubí i Marina Salanova.

AEM: Llevat, Barellas, Vidal, Solà, Ivanova, Saéz, Teixiné (Habbouche, 61’), Llop, Puerta (Diez, 76’), Nuñez i López (Garcia, 70’).

Àrbitre: Meritxell Guardia Ferrer. Targeta groga a la local Laura Ribas.

Gols: 0-1 Garcia (85’)