Inici Futbol El CF Igualada femení cau contundentment a Barcelona

El CF Igualada femení cau contundentment a Barcelona

EL CF Igualada va caure amb clara i massa contundent (4 a 0) en la seva visita al camp del líder de la Segona Nacional femenina, el Barcelona B.

Durant el primer temps el bon treball defensiu de les jugadores de Jordi Torres va impossibilitar que les blaugranes desenvolupessin el seu joc de posició habitual. L’1 a 0 no va arribar fins al llindar del descans en una segona acció després d’un llançament de córner.

El 2 a 0 es va produir just al primer minut després de la represa marcà el partit. Amb dos gols d’avantatge les locals es van trobar més còmodes. Amb tot però, les igualadines no van defallir i gràcies a l’aire fresc introduït amb els canvis es van mantenir dins el partit fins pràcticament el tram final, quan el Barcelona va assolir dues dianes més que arrodoniren el 4 a 0 final.

Barcelona B: Gimenez, Batlle, Pujades, Aleixandri, Barco (Bou, 65’), Torrodà, Armengol (Muñoz, 65’), Martinez (Rovirola, 75’), Benedicto (Pina, 75’), Fernandez i Andújar.

CF Igualada: Noelia Garcia, Esther Soler (Carla Navarro, 70’), Aina Vall, Araceli Barroso (Elena Alert, 56´), Júlia Tomàs, Miriam Solias (Laura Ribas, 56’), Jéssica Pablos, Núria Miquel, Marta Cubí, Pilar Puig (Jana Marimon, 56’) i Marina Salanova.

Àrbitre:  Mariona Peralta Geis. Groga a la visitant Núria Miquel.

Gols: 1-0 Fernandez (39’); 2-0 Benedicto (46’); 3-0 Pina (80’); 4-0 Muñoz (86’).