Inici Destacats El CF Igualada celebra amb la ciutat el seu ascens a Tercera...

El CF Igualada celebra amb la ciutat el seu ascens a Tercera Divisió

COMPARTIR

El Club Futbol Igualada va celebrar la setmana passada l’ascens del primer equip a Tercera Divisió. Ho ha fet en una recepció a l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb la resta d’equips masculins del club, on el consistori també els ha reconegut la bona feina feta durant la temporada per mantenir les seves categories.

Els blaus no jugaven a tercera des de feia més d’una dècada, va aconseguir-ne l’ascens després d’empatar amb el Portugalete, i que l’equip del Prat de llobregat es guanyés el seu lloc a Segona divisió B. L’Igualada va ocupar la seva plaça, com a millor tercer classificar de Primera Catalana.

La directiva del club va remarcar en l’acte que està apunt per assumir el repte de ser un club de tercera. L’entrenador del primer equip va donar les gràcies als seus jugadors i a l’equip tècnic per disfrutar del futbol. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va convidar a tots els Igualadins a anar a animar el club al camp.

La direcció del club va assegurar que ser de Tercera els pot ajudar a retenir jugadors a l’equip.

1 COMENTARI

  1. Felicitats per la feina feta.
    Però anar a animar l’any que ve, per 2 generacions, serà alguna cosa més que un acte de fe.
    Directives i gestions nefàstes, sempre parlant en pretèrit, ha portat a l’estat actual del CFI. Som lo que sembrem. I si voleu que aquest club sigui alguna vegada gran, s’hauria de començar per respectar als jugadors. A tots. Pq el futur està aquí. I les Comes necessita gent que l’estimi.
    Espero que ho agafeu com una crítica constructiva.

FER UN COMENTARI

*