Inici Futbol CF Hortonenc 0 – UE Sant Maure 1: Veure per creure

CF Hortonenc 0 – UE Sant Maure 1: Veure per creure

Fins a un total de nou trets entre els tres pals van posar a prova el porter local, que de fet seria el millor del seu equip. Luismi va evitar la golejada dels homes de Paquito.

Pere obriria la llauna al minut 9. Jugada d’equip que acaba als peus de Joan Salinas, part dreta de l’atac groc, perquè Pedro entri al segon pal i rematada de cap a les malles locals. Al minut 11 es produeix la jugada que hauria d’haver deixat el partit gairebé resolt per als visitants. Tret d’Enric García, i el dorsal 2 Burrull. Talla la trajectòria d’una pilota amb segell de gol. Penal i la conseqüent targeta vermella al defensor local. La pena màxima l’executa Aitor, però Luismi endevina la trajectòria de la pilota i evita el segon gol maurista.

Al minut 28 una altra jugada d’equip. Enric García arma la cama i treu un gran xut, però novament Luismi evita el gol, traient el guant dreta. El rebuig cau de nou a Enric, però novament apareix el porter local per realitzar una nova intervenció bloquejant la pilota. Al minut 44, xut de Reches i novament surt a escena el porter local per evitar el segon gol visitant. Amb un ajustat 0-1 i els locals amb 10 jugadors s’arribaria al descans.

Al segon temps, al minut 53 Cristian Rodríguez substitueix a Reches, i quatre minuts més tard Alex Llanas fa el mateix amb Pedro Calvo. Segueix l’assetjament groc a la meta local, però l’Hortonenc contínua lluitant i mostrant un gran nivell físic en tot el camp.

Al minut 71, penal de Joan Salinas, que veu com el col·legiat li mostra la segona groga i, en conseqüència, a continuació la vermella. Es tornen a equiparar les forces, ja que tots dos equips estan amb deu jugadors sobre el terreny de joc. El penal el llança el dorsal 11 Sarriols, però David García el deté sense excessius problemes.

Corria el minut 76 quan Luismi salva novament als seus, en aquesta ocasió, en un un contra un davant Aitor Martínez. Els de Sant Llorenç rondarien amb cert perill la meta de David, en tres ocasions:
Min.34 Tret del local Martínez, que surt dos metres per sobre del travesser.
Min.71, en la jugada del penal de Joan Salinas.
Min.87. Rematada de Sarriols que s’estavella al travesser, tot i que prèviament el col·legiat decretés un fora de joc.

L’àrbitre va ser molt permissiu amb els defenses locals, deixant d’amonestar a diversos d’ells, quan en repetides ocasions van impedir la internada d’Aitor, agafant-lo reiteradament, cosa que molestaria al segon entrenador groc, que va veure dues cartolines grogues fins que va ser expulsat.

L’Hortonec va millorar considerablement en referència al partit d’anada a la primera volta. Les noves incorporacions li donen més estabilitat en la línia medul·lar. Els millors per part local van ser, el meta Luismi i els dorsals 8 Blay i l’11 Sarriols.

Àrbitre. José Carlos Rubio Núñez. Col·legi Barcelona (Aprovat Just).