Inici Destacats El CF Capellades celebra el seu centenari

El CF Capellades celebra el seu centenari

COMPARTIR

Aquest dissabte 26 de setembre el Club de Futbol Capellades celebra els seus 100 anys d’història. La commemoració es farà al mateix Camp Municipal d’Esports amb diferents actes. El primer serà la presentació del llibre que l’Ajuntament de Capellades ha editat expressament per al centenari: “C.F: Capellades, centenari del club 1920-2020”. L’autora de l’obra, la filòloga capelladina M. Teresa Costas Palomo, serà l’encarregada de fer la presentació, junt amb el periodista capelladí Àngel Pérez. En el llibre s’explica la història d’aquesta centenària institució i també es recull una àmplia part gràfica amb moltes imatges de les diferents èpoques i amb les moltíssimes persones, com la mateixa autora i el presentador, que al llarg de deu dècades han format part de la història del Club.

A l’acte de presentació hi intervindran la presidenta del Club, Asun Larriba; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Capellades, Anna Xaus, i l’alcalde de Capellades, Salvador Vives.

A les 7 de la tarda començarà la presentació dels equips d’aquesta temporada. Seguidament, amistós primer del femení que s’enfrontarà a un combinat d’antigues jugadores, i després de l’amateur masculí que jugarà contra el Piera.

L’acte comptarà amb l’actuació del grup de percussió Estridents.

L’actual situació sanitària demana un seguit de mesures de seguretat per evitar al màxim la transmissió del virus. Per això cal mantenir un seguit d’indicacions com ara fer reserva prèvia d’espai –de manera totalment gratuïta- entrant a la pàgina web entrapolis.com i després al camp mantenint les distàncies de seguretat i portant mascareta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*