Inici Societat Els centres del Consorci Sociosanitari d’Igualada recuperen el voluntariat

Els centres del Consorci Sociosanitari d’Igualada recuperen el voluntariat

COMPARTIR

A finals d’aquest any 2022 el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ha iniciat un altre cop el servei de voluntariat en els diferents centres que gestiona, després de la interrupció que va suposar la pandèmia de COVID per al voluntariat en format presencial. Es tracta de la Residència i Centre de dia Pare Vilaseca, l’Hospital de dia Sant Jordi, el Centre de dia Montserrat i el Centre de dia Mar i Cel.

L’any 1998 es va iniciar el projecte de voluntariat als centres del CSSI i aquest ha anat creixent i desenvolupant un ampli ventall d’accions i activitats destinades a les persones grans ateses, consolidant així una dinàmica molt positiva en el dia a dia dels centres.

En commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que es celebra el dia 5 de desembre, les persones usuàries dels  centres del CSSI han realitzat una activitat personalitzada que consta d’una postal adreçada a cada persona voluntària agraint la tasca que realitza setmanalment. Cada persona voluntària aporta una ajuda i acompanyament de diferents tipus, incloent la participació en les sessions de música amb guitarra, concerts de piano, sessions de poesia, jocs de taula, bingo, converses, passejades, etc, i totes les activitats són molt ben rebudes.

Des del CSSI es fa arribar un agraïment a les persones voluntàries, que actualment són 29 a la Residència i Centre de dia i Pare Vilaseca, 5 al Centre de dia Montserrat, 3 al Centre de dia Mar i Cel, i 6 a l’Hospital de dia Sant Jordi. Les persones que desitgin ser voluntàries en un d’aquests centres poden enviar un correu a cssi@cssi.cat.

FER UN COMENTARI

*