Inici Societat El centre social de la Torre de Claramunt presenta el ‘GYM training’...

El centre social de la Torre de Claramunt presenta el ‘GYM training’ com a novetat

COMPARTIR

Aquest mes de setembre arrenquen de nou les activitats al Centre Social Sant Joan Baptista de la Torre de Claramunt i a les Pinedes de l’Armengol. En matèria de llengües, l’aula estudi del centre de la Torre acollirà cursos d’anglès d’iniciació, anglès de primer d’ESO, l’escola d’adults i el curs de català de nivell C. A la sala polivalent hi haurà telecentre, patchwork i dues activitats gratuïtes: pintura i labors.

A la sala gran s’hi faran les activitats físiques, amb GYM manteniment, GAC i tonificació, zumba, ioga, pilates, sevillanes i dansa polinèsia. Com a novetats, aquest curs el centre social ofereix també dansa urbana hip hop per a joves de 12 a 18 anys, i GYM training dos dies a la setmana. Pel que fa a les Pinedes de l’Armengol, hi haurà telecentre, pintura (gratuït), zumba i pilates.

El full d’inscripció per a les activitats està disponible al web de l’Ajuntament, LatorredeClaramunt.cat, a les oficines de l’Ajuntament i al centre social St. Joan Baptista. Els empadronats de menys de 16 o més de 65 anys, els titulars del carnet de família nombrosa o monoparental, persones amb un grau de minusvalia igual o superior al 50 % o persones en situació de risc social, comptaran amb una tarifa especial de 10 euros si presenten les acreditacions corresponents. La tarifa estàndard és de 18 euros, a excepció de preus especials.

FER UN COMENTARI

*