Inici Destacats El centre d’Igualada viu la Fira de Nadal

El centre d’Igualada viu la Fira de Nadal

COMPARTIR

Dimecres es va inaugurar la Fira de Nadal del nucli antic d’Igualada organitzat per Fira Igualada i l’Associació del Barri de la Font Vella. La Fira s’ubica a la plaça de l’Ajuntament, carrer Santa Maria i plaça de Pius XII i compta amb una quarantena de parades de productes nadalencs, artesans, regals, pessebres, ornaments nadalencs i gastronomia.

La Fira esta repartida entre casetes de fusta i parades en carpes i estarà oberta de 10 a 21 hores els dies 6, 7, 8, 9, 10, 16 i 17 de desembre i acollirà diverses activitats.

Entre els professionals que es podran trobar a la Fira hi ha Josep Maria Mauri, Laura Vidal, Torrons Fèlix, la llibreria Llegim…? , Mercè Valls, Dioni Sánchez, el Forn de Jorba, M. Cristina Martínez, La Màgia de Cristina, Abigail Bañeres, Conxita Fàbregas, Antònia Caro, Izilien, M. Rita Camps, Esther Jorba, Mònica Ferrer, L’englantina, Sònia Martín, Lourdes Farreras, Isabel Grados, Benplantats, Rosa Perelló, Pepita Jorba, Natàlia Gabarró, Ramon Vergés, Ruth Gabarró, Serendipity, Mans Unides, Làctics La Tossa, Adoptagat, Flors Roset, Mare del Diví Pastor, El Baul del Capitán, Garden Anoia i Bitxitus.

Xocolata, vi calent i activitats per a tothom

Els visitants de la Fira podran degustar vi calent i xocolata desfeta i podran gaudir de diverses activitats com són els tallers gratuïts i activitats infantils a càrrec d’Anima’ns que es duran a terme d’11 a 13 i de 17 a 20 hores a la plaça de l’Ajuntament; les cantades de Nadal a càrrec de les corals Gatzara (dissabte 9 a les 19 hores), el Cor Gospel de Xauxa (diumenge 10 a les 19:30 hores), la Coral Mig To (dissabte 16 a les 17:30 hores) , la Rondalla Nova Unió (dissabte 16 a les 19 hores), la Coral Merlet (dissabte 16 a les 20 hores), la Coral Gospel de Fàtima (diumenge 17 a les 11:30 hores) i el Cor de noies Exaudio (diumenge 17 a les 12:30 hores).

La Fira també tornarà a rebre el tió gegant que es podrà fer cagar el dissabte 16 de desembre a les 18 hores.

Aquesta Fira està organitzada per l’Associació del Barri de la Font Vella i per Fira Igualada, entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires i mercats i de potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i comarca. Compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*