Inici Societat El Centre de dia Mar i Cel i la Biblioteca de Piera...

El Centre de dia Mar i Cel i la Biblioteca de Piera conviden a ‘llegir els objectes’

COMPARTIR

El dijous dia 24 es va iniciar el projecte “Llegim els objectes” al Centre de dia Mar i Cel de Piera, impulsat per la Biblioteca de Piera.

El projecte, que es durà a terme un dijous al mes, des del gener fins al juny, i de l’octubre al desembre, consisteix en una visita mensual amb una durada d’uns 45 minuts. En aquestes sessions s’apropen a les persones usuàries uns objectes que fan de mitjà per al record i que vehiculen la tertúlia sobre la seva experiència vital. L’objectiu d’aquesta iniciativa és atreure l’atenció a les lectures, de manera que cada sessió es finalitza compartint la lectura d’un fragment d’una novel·la que parla de l’objecte o l’ofici sobre el que s’ha tractat.

Aquesta primera sessió va ser conduïda per la Noemí Borràs, que va explicar a través de diferents objectes la història i evolució de l’ofici de barber. Els usuaris van valorar molt l’activitat.

Per altra banda, el passat dia 21 de gener el centre de dia Mar i Cel de Piera va celebrar el Dia Internacional de les Abraçades. La commemoració té com a objectiu sensibilitzar a la societat sobre la importància de mostrar i rebre afecte dels que ens envolten. Usuaris i treballadors van gaudir molt mentre assajaven, mentre ho practicaven i després veient el video resultant que inclou la cançó Abrazame.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*