Inici Societat El centre de dia de Calaf, tancat temporalment després de detectar-se un...

El centre de dia de Calaf, tancat temporalment després de detectar-se un positiu de Covid-19 entre els usuaris

COMPARTIR

El Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf ha tancat de forma temporal després de detectar-se un positiu de Covid-19 entre els seus usuaris.

El cas es va detectar el passat cap de setmana i per això s’han realitzat proves PCR, 15 en total, a totes les persones usuàries i equip de professionals que treballen al centre. Segons un comunicat difós per l’ajuntament de Calaf, actualment totes les persones usuàries que assisteixen al centre i l’equip de professionals es troben bé i no mostren símptomes.

El centre romandrà tancat per prevenció fins a tenir els resultats de les proves. A més les persones que utilitzen el servei de menjador i transport del centre hauran de fer quarantena.

La Fundació Àuria, que gestiona el centre, i l’Ajuntament de Calaf manifesten “plena confiança” amb els procediments amb els que treballa l’equip humà del Centre de Dia Casa Joan Gimferrer.

El centre de dia va informar de la situació a totes les famílies de les persones usuàries que assisteixen el centre i se’ls va explicar el funcionament per aquests dies, així com la possibilitat d’activar el suport al domicili ja sigui amb activitats d’estimulació cognitiva i manteniment físic com en les activitats de la vida diària.

El centre i l’ajuntament també fan un agraïment al Centre d’Atenció Primària de Calaf per la seva ràpida resposta un cop es va conèixer el cas, ja que la mateixa tarda ja es van poder fer totes les proves PCR a la resta de persones ateses i professionals.

FER UN COMENTARI

*