Inici Destacats Centenars de manifestants a Igualada en l’inici del judici per l’1-O

Centenars de manifestants a Igualada en l’inici del judici per l’1-O

COMPARTIR
Concentracions amb motiu de l'inici del judici s'han reproduït arreu de Catalunya. Foto: @VdCCUP

Centenars de persones han respost a Igualada a la convocatòria unitària de mobilitzacions amb motiu de l’inici del judici pel referèndum de l’1-O al Tribunal Suprem.

L’exterior dels Jutjats ha acollit la concentració, amb desenes de pancartes i lemes reclamant la llibertat dels presos polítics. En un manifest unitari han advertit que el del procés és un “judici polític” basat en acusacions “falses” que preveu imposar “un càstig exemplar decidit d’avantmà”. Els convocants han cridat a la mobilització “massiva” en defensa dels drets civils i polítics “amenaçats”.

La concentració s’ha traslladat després en forma de manifestació a través del Passeig Verdaguer i el carrer Òdena fins al centre d’Igualada, encapçalada per una pancarta amb el lema promogut per l’Assemblea: «L’autodeterminació és un dret, no un crim».

COMPARTIR

9 COMENTARIS

  1. Aquesta colla són els que arrosseguen d’una manifestació a un altre seguint les consignes dels flautistes… però afortunadament cada dia tenen menys arguments, perquè aquest judici s’està desenvolupant d’una manera impecable i aflora la autèntica veritat. Només cal veure els tristos arguments d’unes defenses que no saben per on agafar que els que són jutjats van infringir les lleis i es van revoltar. La llàstima és que no hi són tots i els fugits viuen com un rei, com el de Waterloo que al mateix dia del començament del judici estava al Festival de Cine de Berlín menjant canapès i bevent xampany

  2. Gràcies per lluir la teva ignorància que supera la de la imatge del «ruc català»…. tanmateix queda clar que no tens ni el mes minim argument per polemitzar…malgrat mes aviat penso que es la incapacitat propia d’un ignorant com tu

FER UN COMENTARI

*